Όλες οι κατηγορίες
EN

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα>Σχετικά με μας>Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Η Future composites διαθέτει ένα πλήρες σετ από ώριμα υφάσματα από ανθρακονήματα, προϊόντα από ανθρακονήματα και εγκαταστάσεις παραγωγής PMI και τεχνολογία, αυστηρά σύμφωνα με τις απαιτήσεις συστήματος για προσωπικό, εξοπλισμό, πρώτες ύλες, τεχνολογία, περιβάλλον, δοκιμές και άλλες διαδικασίες, πλήρη έλεγχο στοιχείων, η ποιότητα του προϊόντος είναι σταθερή και αξιόπιστη. Η Future έχει χρησιμοποιήσει πηγές πρώτων υλών, αναβαθμίσεις εξοπλισμού, βελτιώσεις διεργασιών, συστήματα διαχείρισης και κλίμακες εφαρμογών για να μειώσει το λειτουργικό κόστος και τους κινδύνους και να βελτιώσει τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας του προϊόντος και την αξία των πελατών. Όλα αυτά τα σύνθετα υλικά που κατασκευάζονται από τη Future έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπως ελικόπτερα, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, radomes και πολιτικά πεδία όπως τρένα αυτοκινητόδρομων, αυτοκινητοβιομηχανία, αθλητικό εξοπλισμό, ιατρικό εξοπλισμό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

       Το Future δεν διαθέτει μόνο τις δυνατότητες Ε&Α, παραγωγής και επιθεώρησης των σύνθετων υλικών, αλλά και τις δυνατότητες κοπής και λεπτής λείανσης με μηχανική κατεργασία CNC υψηλής ακρίβειας. Με βάση την κατανόηση των χαρακτηριστικών, των μεθόδων αξιολόγησης και των μεθόδων εφαρμογής των προϊόντων από ανθρακονήματα και των υφασμάτων άνθρακα και των υλικών αφρού PMI, η Future μπορεί να παρέχει υπηρεσίες προπώλησης, κατά την πώληση και μετά την πώληση με βάση την κατανόηση των αναγκών των πελατών για να βοηθήσει τους χρήστες να συντομεύσει τον κύκλο ανάπτυξης και να μειώσει τους κινδύνους εφαρμογής.


Καυτές κατηγορίες

Αφήστε ένα μήνυμα
Συνομιλία σε απευθείας σύνδεση

Γεια σας, αφήστε το όνομα και το email σας εδώ πριν συνομιλήσετε στο διαδίκτυο, ώστε να μην χάσουμε το μήνυμά σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας ομαλά.