Όλες οι κατηγορίες
EN

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα>Νεα

Εικόνες / Βίντεο

Ερμηνεία της διαδικασίας χύτευσης ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα

Εμφανίσεις:134 Συγγραφέας: Linda Ώρα δημοσίευσης: 2022-07-04 Προέλευση:

         Ο ορθογώνιος σωλήνας από ανθρακονήματα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους σωλήνες από ανθρακονήματα. Έχει τα πλεονεκτήματα της εξαιρετικά υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας και έχει γίνει η πρώτη επιλογή για πολλές συναρμολογήσεις προϊόντων. Η Future έχει παράγει ορθογώνια από ανθρακονήματα διαφόρων προδιαγραφών. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τη διαδικασία χύτευσης με συμπίεση ορθογώνιων σωλήνων από ανθρακονήματα.

         Η χύτευση του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερα την προδιαγραφή μεγέθους και την απόδοση του προϊόντος του ορθογώνιου σωλήνα.

Διαδικασία διαμόρφωσης συμπίεσης ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα

Η ροή της διαδικασίας της χύτευσης με συμπίεση είναι η εξής:

1). Φτιάξτε τα αντίστοιχα καλούπια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προϊόντος. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις απόδοσης του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα και τη θερμοκρασία χύτευσης, το μέγεθος του καλουπιού έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια. Το καλούπι συνήθως υιοθετεί τη μέθοδο αρσενικού και θηλυκού καλουπιού και καλουπιού εσωτερικού πυρήνα για να διασφαλίσει ότι το εσωτερικό μέγεθος του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα είναι κανονικό, έτσι ώστε να μην παραμορφώνεται κατά τη διαδικασία χύτευσης υψηλής πίεσης και υψηλής θερμοκρασίας.

2). Αφού γίνει το καλούπι, είναι απαραίτητο να κόψουμε το prepreg. Σχεδιάστε διαφορετικές στρώσεις ανάλογα με το μέγεθος, κόψτε το προεμποτισμό από ανθρακονήματα και απλώστε τις στρώσεις μέσα στο καλούπι. Αφού ολοκληρωθεί το καλούπι με στρώματα, συμπιέζεται και στη συνέχεια αποστέλλεται σε ζεστό πιεστήριο. Μετά από χημική αντίδραση χρόνου, ολοκληρώνεται η παραγωγή ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα.

3). Το τραχύ έμβρυο ολοκληρώνεται και στη συνέχεια ξεκαλουπώνεται. Μετά την ολοκλήρωση του ξεκαλουπώματος, εκτελείται κατεργασία με CNC για να ληφθεί ένας ορθογώνιος σωλήνας από ανθρακονήματα πλήρους μεγέθους, ο οποίος συναρμολογείται όπως απαιτείται, και απαιτείται επίσης διάτρηση, ολοκληρώνοντας έτσι την παραγωγή του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα.

Χαρακτηριστικά διαδικασίας χύτευσης με συμπίεση του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα

1) Η όλη διαδικασία σχηματισμού του ορθογώνιου σωλήνα απαιτεί ανθρώπινο δυναμικό, επομένως η τιμή του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα είναι πολύ πιο ακριβή από άλλους σωλήνες.

2) Η διάταξη του ορθογώνιου σωλήνα είναι πιο ευέλικτη, γεγονός που κάνει την απόδοση του ορθογώνιου σωλήνα από ανθρακονήματα καλύτερη και το μέγεθος πιο ακριβές, επομένως ο ορθογώνιος σωλήνας χρησιμοποιείται κυρίως σε ορισμένες βιομηχανίες και πεδία υψηλής τεχνολογίας.


Καυτές κατηγορίες

Αφήστε ένα μήνυμα
Συνομιλία σε απευθείας σύνδεση

Γεια σας, αφήστε το όνομα και το email σας εδώ πριν συνομιλήσετε στο διαδίκτυο, ώστε να μην χάσουμε το μήνυμά σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας ομαλά.