Όλες οι κατηγορίες
EN

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα>Νεα

Εικόνες / Βίντεο

Περί κατασκευής ιστών

Εμφανίσεις:193 Συγγραφέας: Ώρα δημοσίευσης: 2022-04-26 Προέλευση:

       Οι ιστοί για windsurfing χωρίζονται γενικά σε 3 κατηγορίες: FLX100, FLX70 και FLX40. Όλοι οι ιστοί κατασκευάζονται με διαδικασία περιέλιξης για να διασφαλίζεται ο ακριβής έλεγχος της προφόρτισης του νήματος και της διείσδυσης ρητίνης του νήματος (αποφεύγοντας ελαττώματα περιέλιξης που προκαλούνται από φυσαλίδες αέρα που μπορεί να δημιουργηθούν από τη διαδικασία κατασκευής). Όλοι οι ιστοί έχουν επακριβώς ελεγχόμενες καμπύλες κύρτωσης και ευκαμψίας για να ταιριάζουν σε όλες τις μάρκες πανιών της αγοράς.

κατάρτι

         Οι ιστοί υψηλής ποιότητας έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακονήματα για μείωση του βάρους του ιστού και βελτιώνουν σημαντικά την ταχύτητα απόκρισης και τη συνολική απόδοση.

        Όλοι οι ιστοί τυλίγονται με ακρίβεια από ένα μόνο νήμα από μια αυτόματη μηχανή περιέλιξης μέσω ενός προκαθορισμένου προγράμματος υπολογιστή. Κάθε τύπος ιστού αντιστοιχεί σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα τοποθέτησης νήματος, το οποίο τυλίγει με ακρίβεια τις ίνες άνθρακα σε διαφορετικές γωνίες, ενώ η τάση του νήματος και άλλες αντίστοιχες παράμετροι αλληλεπιδρούν για να επιτευχθεί η απαιτούμενη καμπύλη κάμψης προϊόντος. Μόνο η ακριβής λύση περιέλιξης γωνίας με προφόρτιση που παρέχεται από τη διαδικασία περιέλιξης μπορεί να λύσει το τεράστιο πρόβλημα στρέψης στο οποίο υπόκειται ο ιστός κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Συμβουλές για αγορά ιστού

         Επιλέξτε έναν ιστό RDM για πιο απαλή, πιο ανθεκτική και άνετη αίσθηση. Επιλέξτε έναν ιστό SDM για πιο αποκριτική, σταθερή και ακριβή αίσθηση. Για ανταγωνιστικά πανιά προτείνουμε τον ιστό SDM

22

1) Ο επάνω κυρτός ιστός του Flex Top έχει το πλεονέκτημα ότι είναι εύκολο να επιπλέουν τα πανιά στην κορυφή του πανιού και ο αέρας εκφορτώνεται με ολίσθηση, κάτι που είναι κατάλληλο για παίκτες υψηλής ποιότητας και λάτρεις του σερφ.

2) Σταθερή καμπύλη

       Αυτός είναι ένας ιστός μεσαίας κάμψης όπως οι περισσότεροι ιστοί της αγοράς. πιο κατάλληλο για τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων. Πιο κατάλληλο για απλούς παίκτες και αρχάριους για χρήση.

33

3) Επικεφαλίδα

        Αυτή η θήκη είναι ο κάτω καμπύλος ιστός. Αυτός ο τύπος ιστού παίζεται λιγότερο με παίκτες πεζοδρομίου.

44

Δημιουργήστε ένα εμπορικό σήμα Mast

        Τα αυτοκόλλητα αποτελούνται από εισαγόμενα εποξειδικά αυτοκόλλητα και ειδικά προσαρμοσμένα μελάνια. Όταν φτιάχνεται το αυτοκόλλητο, στερεώνεται στο εσωτερικό στρώμα της ρητίνης και μετά τη σκλήρυνση ενσωματώνεται με το προϊόν και έχει ισχυρή αντοχή στις καιρικές συνθήκες χωρίς να πέφτει.

Μηχανή χάραξης με λέιζερ

       Μπορεί να χαράξει το λογότυπο του πελάτη, τον εργοστασιακό κωδικό μοντέλου ιστού και άλλα μοτίβα που απαιτούνται από τον πελάτη

Εργοστασιακή δοκιμή ιστού

       Για αρκετά μέρη του ιστού που σπάνε σχετικά εύκολα, σχεδιάσαμε ένα ειδικό μηχάνημα για δοκιμή. Και απέκτησε την αντίστοιχη πιστοποίηση ποιότητας

55

Καυτές κατηγορίες

Αφήστε ένα μήνυμα
Συνομιλία σε απευθείας σύνδεση

Γεια σας, αφήστε το όνομα και το email σας εδώ πριν συνομιλήσετε στο διαδίκτυο, ώστε να μην χάσουμε το μήνυμά σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας ομαλά.