Όλες οι κατηγορίες
EN

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα>Επικοινωνια>Γίνεται μέλος

Γίνεται μέλος

Εργαστείτε με το μέλλον!

        Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε για να μάθετε για τις θέσεις εργασίας στον τομέα της φιλοξενίας στη Future Composites Co., Ltd.

 συνδεθείτε μαζί μας

       Στο μέλλον, εργαζόμαστε μαζί για να κάνουμε την αλλαγή. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον κόσμο μας, να σχεδιάσετε το μελλοντικό σας επαγγελματικό ταξίδι, να γνωρίσετε τους σπουδαίους συνεργάτες μας και να κάνετε αίτηση για δουλειά. Σκεφτείτε το Μέλλον ως τον προορισμό της σταδιοδρομίας σας και ξεκινήστε το ταξίδι σας για να μπείτε σε μια απότομη καμπύλη μάθησης, επειδή λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την προσωπική σας ανάπτυξη και καριέρα.

        Υποστηριζόμενοι από μια ομάδα που σας εμπνέει να κάνετε την καλύτερη δουλειά σας, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Έχουμε τη δύναμη και τους πόρους να είμαστε ευέλικτοι και ζωτικοί συνεργάτες για τους πελάτες μας τώρα και στο μέλλον.

 

         Το Future παρέχει ίσες ευκαιρίες απασχόλησης σε όλους τους εργαζόμενους και τους αιτούντες ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής, χρώματος, εθνικής καταγωγής, σεξουαλικού προσανατολισμού, φύλου, ταυτότητας φύλου, αναπηρίας, θρησκείας ή οποιουδήποτε άλλου παράγοντα που προστατεύεται από το νόμο. Οι προσλήψεις, οι προαγωγές, οι αποδοχές και άλλες αποφάσεις που σχετίζονται με την απασχόληση βασίζονται μόνο σε παράγοντες που σχετίζονται με την εργασία.

 

Ελάτε μαζί μας και συνεχίστε την καριέρα σας σε μερικές από τις πιο δυναμικές αγορές του κόσμου! Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο email:  sales08@cnfuturecomposites.com


Καυτές κατηγορίες

Αφήστε ένα μήνυμα
Συνομιλία σε απευθείας σύνδεση

Γεια σας, αφήστε το όνομα και το email σας εδώ πριν συνομιλήσετε στο διαδίκτυο, ώστε να μην χάσουμε το μήνυμά σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας ομαλά.