Όλες οι κατηγορίες
EN

Είστε εδώ: Αρχική σελίδα>Επικοινωνια>Γίνετε ο αντιπρόσωπός μας

Γίνετε αντιπρόσωπος της Future Compoistes Co., Ltd;

Ψάχνουμε συνεχώς να βρούμε νέους πράκτορες. Αυτό παρέχει εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία για άτομα που θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους σε σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα, αφρό PMI ή προσαρμοσμένα εξαρτήματα σχεδιασμού που επιθυμούν να βρουν μια αξιόπιστη πηγή. Προσφέρουμε ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα κατανομής κερδών μαζί με εξαιρετικά εργαλεία μάρκετινγκ στους αντιπροσώπους μας. Καλωσορίζουμε πράκτορες σε όλο τον κόσμο. 

       Παρέχουμε στους αντιπροσώπους μας την καλύτερη τιμή και προσφέρουμε υποστήριξη tenology. Επιπλέον, οι αντιπρόσωποί μας καθορίζουν οι ίδιοι τις τιμές για τις υπηρεσίες μας, ανάλογα με τις τοπικές τιμές των περιοχών στις οποίες δραστηριοποιούνται, εάν συναντήσουμε τους ντόπιους πελάτες τους, θα τους παρουσιάσουμε. 

       Για να γίνετε αντιπρόσωπός μας, πρέπει να παρέχετε πληροφορίες για την εταιρεία σας και κάποια έρευνα αγοράς. Το οποίο χρησιμοποιείται για να επιβεβαιώσει τη σοβαρότητα της μακροχρόνιας συνεργασίας μας. Επιπλέον, θα προσφέρουμε ειδική υποστήριξη, όπως ταχύτερο χρόνο παράδοσης, γρήγορη προετοιμασία παραγγελιών δειγμάτων και κίνητρα εκπτώσεων στο τέλος ενός έτους.  

 

Θα χαρούμε πάντα να σας καλωσορίσουμε κοντά μας.

να είστε πράκτορας DIDO

Καυτές κατηγορίες

Αφήστε ένα μήνυμα
Συνομιλία σε απευθείας σύνδεση

Γεια σας, αφήστε το όνομα και το email σας εδώ πριν συνομιλήσετε στο διαδίκτυο, ώστε να μην χάσουμε το μήνυμά σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας ομαλά.